Translate

joi, 25 octombrie 2018

Eu nu cred in politica si nici nu merg la vot...


Intr-o societatea "normala" cu oameni muncitori si  rate in banca ce consuma orice asa cum le dicteaza si sugereaza  constant  mass-media, marketingul salbatic  ....a vota este obligatoriu " un drept" castigat prin "revolutia" din 89'....
Sau cum spunea cineva este vina celor care nu au mers la vot ca ne conduc acum nu stiu ce partid politic, adica vina mea...si a altora ce nu cred in politica!
 OK....Sa presupunem ca aveti dreptate... Acum va spun versiunea mea...
Se dau 5 sau 10 candidati pentru presidentie spre exemplu, primarii....Din numarul acesta de persoane, 3 sunt "saraci" adica nu au cont in banca respectiv traiesc de pe o zi pe alta! Prima selectie "naturala" se va face in momentul cand trebuie sa ajunga in presa, media si sa vorbeasca! Presa, cainele democratiei, latra si musca daca nu are un os de ros, mai bine spus,  nu vorbeste nimeni la un post de televiziune pe gratis! Se audeeeee?! Nimeni nu vorbeste pe gratis in media!!!!!!! Totul se plateste! Ati inteles pana acum? Sper...No, cum zice ardeleanul...amu' intrebare intrebatoare, cine raman mai departe din numarul de candidati pentru presidentie, primarie...?! Cei cu bani logic....restul, "prostimea si sarantocii" pleaca acasa si privesc "spectacolul" de pe margine! S-a inteles ceva pana acum  sau trebuie sa repet ca cei saraci nu au cum sa vorbeasca "liber" in presa, media, totul costa nimic nu este gratis...! Nu conteaza ca esti un om corect, integru, fara cazier, muncitor , familist, crestin....pentru presa, media nu conteaza asta, banul deschide usi, primeaza, atunci si prin urmare ajung sa vorbeasca in fata "tembeliziorului" cei cu bani care dupa cum se stie sunt : "corecti si cinstiti, nu au contracte cu statul, nu fura de la stat lucreaza cu placere si sarguinta apreciand omul de rand"...! 
Deci dumneavoastra cei care votati "liber" trebuie sa alegeti in final  din restul oamenilor care sunt sprijiniti de partide politice....A sa nu uit daca esti si sarac si nici nu faci parte dintr-un partid politic degeaba incerci ceva....Repet daca nu s-a inteles pana acum pentru cei care merg la vot....daca nu ai bani desi esti integru, nu ai furat in viata ta, ai fost cinstit si muncitor, ai platit integral toate ratele la banca, ai cumparat obedient tot ce spun reclamele de la "tembelizor" ...nu ai cum sa ajungi in prezidentiale....presa nu are nevoie de oameni saraci, presa nu face acte de caritate, din contra vrea bani de pe tine, multi bani ca sa fii notoriu!!! Notorietatea se face cu bani multi in presa si media, daca nu ai bani desi esti cinstit, integru, muncitor, fara cazier, bla-bla...pentru mass-media nu conteaza asta...te trimit acasa si primesc doar oamenii cu bani! Se intelege?! :)
Ar mai fi o varianta ca cineva sa te "sponsorizeze" ca sa ajungi presedinte, primar....dar cine iti da o suma de bani numai asa intr-o lume salbatica, comerciala, obedienta si lacoma? Daca iti da bani iti da cu un scop, cand ajungi acolo sus  o sa vezi, va trebui sa-i faci un "mic" favor, sau mai multe....!
Deci sa revenim la votare! Cine sunt cei pe care dumneavoastra, cetateni onesti cu frica de Dumnezeu care nu ati furat niciodata nimic, ati lucrat o viata , si aveti o pensie cinstita....trebuie sa-i votati?! Sunt cei cu bani, cu foarte multi bani!
Nu conteaza asta? Atunci votati mai departe, ocupati fiind cu telenovelele si reclamele oferite salbatic de "tembelizune" sa va tina mintea ocupata si sa nu vedeti realitatea ....
"Pai de ce nu-ti anulezi votul!" Ar spune cineva....Serios vorbesti? Intr-o lume tehnologizata unde voturile se numara manual apoi adunare se face printr-un "soft" mai conteaza oare cine cu ce au votat?
Dumneavoastra chiar ati uitat in ce tara traim?....Unde au falimentat niste banci si nimeni nu a raspuns, s-a pierdut un contract al unei autostrazi de parca ar fi ac si nimeni nu raspunde....apoi credeti ca votand pe o persoana ce o prezinta mass-media, cainele democratiei ce are mereu are ceva de ros....se va schimba ceva?!
Sunteti naivi....!
Cand o sa aflu ca persoana x a fost cea care prejudiciat banca respectiva, sau s-a  gasit contractul autostrazii astfel incat se afla detalii despre costuri, conditiile negocierii contractului, beneficiarii directi....atunci o sa merg la vot dar pana atunci sunt constient ca traiesc intr-un loc cu multe secrete, unde oamenii din politica sunt niste papusi si totul este regizat ca sa dea bine in presa, media si in fata dumneavoastra altfel nu i-ati vota!
 Sa mai spun?! :) Succesuri ...cum spunea cineva !

P.S. AAA...sa nu uit! Sfatul meu, al unuia ce nu crede in politica, nu mai iesiti in strada ca sa demonstrati impotriva unor legi.... apoi sunteti gazati, batuti la propriu de fortele de ordine, "platite" din banii nostri....! Ia ganditi-va dumneavoastra ce putem face noi pasnic daca clasa politica isi bate joc de noi? Din ce traiesc ei ? Din taxe! Ei bine, daca am fi uniti, sa nu intram o luna in nici o primarie, institutie de adunat taxe ....ce credeti ca se intampla? Repet daca am fi uniti si nu doar in strada unde se stie ca noi avem curaj doar in grup, luati in parte nu prea....?Se  poate da un semnal usor unei banci sau orice institutie prin "neplata" unei rate de catre toti "contribuabilii"!  Oricum statul ne-a demonstrat de multe ori cand trebuia sa ne returneze bani o face esalonat, cand vrea "EL"...!? Apoi noi de ce nu am face asta, sa le dam banii de taxe cand vrem noi asa "ciuciu" salarii , sa vezi  atunci politicienii suparati si ganditi?! :) Dar cum nu suntem uniti decat in strada cand urlam si gesticulam, respectiv nu intelegem mecanismul simplu al banilor....suntem blestemati sa primim bataie pe gratis oferita "cu bucurie" de fortele de ordine platite tot din taxele noastre! Superb nu-i asa?!
Bine bine... ar spune cineva.... dar asa blocam toata economia daca nu mai consumam, nu platim taxe....! Serios vorbiti? A cui economie este? Este  a lor nu a mea....asa ca sper sa traiesc ziua cand romanul nu mai iese in strada ci se "ascunde" , citeste o carte, merge la pescuit, face o excursie  la munte  ....si uite asa vor plange toate "tembeliziunile" ca nu intra nimeni in institutiile de adunat taxe, in primarii, in banci....drept si prin urmare se blocheaza o tara! De parca acum nu este blocata  fara infrastructura sau pe linie moarta de mult timp....! :)
...............
Mai multe lucrari handmade gasiti pe site-ul de prezentare: http://hadarugart.weebly.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu