Translate

vineri, 9 noiembrie 2018

De ce ti-ai inchis contul de "feisbuc"...?


Nu odata am fost intrebat de ce am inchis contul de "socializare"?
E simplu...pentru ca eu nu sunt sociabil! :)
....Adevarul este altul!
In primul rand majoritatea celor care comanda ceva creeat de mine nu au cont de "feisbuc"! 
Ma refer la cei seriosi, care comanda primesc si platesc....I-am intrebat nu odata si mi-au raspuns scurt: "nu am cont de feisbuc...nu doresc sa apar in public....!!" WOW....
Apoi "saitul" de socializare "feisbuc" tot modifica algoritmii de cautare, pentru cine nu stie asta....si desi tu postezi ceva nu apari....Mergand mai departe cu ideea, "saitul" de socializare te blocheaza, daca ei considera ca distribui prea mult pe grupuri....Practic au dreptate, este o platforma "gratis" si tot ce este gratis are de fapt un pret...!
Apoi ce mi se pare mie "jenant" ca tot orasul sa stie despre mine! Sincer pe mine nu ma inteeseaza nimic din ce mananca cineva la restaurant, cat de tare o ragait si ce o visat....pe mine ma intereseaza doar persoana mea si atat!
Pentru mine "saitul" de socialiare este doar o barfa locala "onlain" , adica tot timpul, non stop....sau vesnic :)....
Fara sa jignesc pe cineva dar majoritatea celor ce au cont o fac din curiozitate de a afla ce o facut vecinul, vecina, si uita sa mai traiasca el, ea viata urmarind de fapt vietile altora!
Cineva imi spune ca am ceva de ascuns daca nu doresc sa apar pe "feisbuc"....Serios?! In primul rand  nu ma intereseaza ce faci sau ai facut tu azi, ieri sau acum 2 ani....Am invatat sa respect omul de langa mine fara sa-i calc intimitatea, respectiv nu am curiozitati "bolnave", pur si smplu nu mai intereseaza ce face , cum gandeste , ce mananca sau unde doarme....Repet sunt atent doar la mine , sunt focusat doar pe mine ,  eu sunt personajul principal din viata mea deci si prin urmare imi traiesc viata si clipa cu mine si nu privind la altii ce au mai facut...! Si inca ceva , nu doresc nimanui sa arat intr-un "selfii" cum calatoresc, unde lucrez sau ce am facut....Nu trebuie sa demonstrez nimic nimanui, ca eu traiesc si gandesc cum fac majoritatea ...sunt eu si atat! 
Referitor la faptul ca nu mai postez lucrarile din cupru pe "feisbuc"...Va spun ceva...dureros ca experienta! Majoritatea celor cu cont de "fesibuc" nu au bani, si daca comanda ceva vreau luna de pe cer, uitand ca tu faci totul manual, dar nu-i intereseaza...Sunt obisnuiti cu kitsch-ul din targurile de handmade, eftin' si bun facut de o masina in serie undeva in C'ina....Cu cat se targuieste cineva la inceput la pret cu atat stiu ca e greu de multumit...Cand cineva imi spune ca banii nu sunt o problema si plateste , cu atat sunt sigur ca acea persoana este politicoasa si respecta faptul ca lucrez manual si nu perfect....
Deci si prin urmare am iesit din balciul numit "feisbuc" unde toata lumea stie de toata lumea dar uita sa-si mai traiasca viata in particular, sa-si asculte gandurile, visele....ocupat fiind cu vietile si pasiunile altora ca intr-o telenovela fara sfarsit ...!
Sa mai adaug ceva sau e suficient...?! :)
...........
Mai multe lucrari handmade gasiti pe site-ul de prezentare: http://hadarugart.weebly.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu