Translate

sâmbătă, 10 noiembrie 2018

Eu nu pun suflet intr-o afacere...


De curand am fost la cineva acasa sa-i construiesc ceva din cupru...O piramida din teava de cupru in care sa intre patul, salteaua....
Binenteles am vorbit cu dansul multe ,el fiind atras de "spiritualitate"...I-am spus ca nu consum carne de cativa ani si asta m-a ajutat zic eu sa am liniste in "mansarda " respectiv gandurile mele sunt putine si la obiect....Persoana in cauza e "patron" si imi spune la un moment dat ca el nu pune suflet in afacere, e vorba doar de bani si atat...Inainte m-a intrebat ce parerea am de "energia" banilor, si cred ca raspunsul meu l-a cam "dezamagit"...! Deci revin la ideea centrala in jurul careia scriu acum "eu nu pun suflet in afacere"....Sincer vorbind , nu-mi este straina aceasta propozitie ce o afirma des absolventii de marketing pentru care cumparatorii sunt priviti ca niste obiecte ce trebuie "folosite si indrumate" sa consume si sa cumpere orice le ofera ei, pentru castigul lor maxim si rapid....! 
Ma gandeam atunci, cum ar fi ca nici eu sa nu pun suflet in ceea ce fac, respectiv sa-i realizez piramida fara nici o tragere de inima...?! 
Totusi nu gasesc rationamentul , tu ca o persoana "spirituala" cauti iluminarea, dar fara sa pui suflet in ceea ce faci , chiar daca este "giobul" tau, dar  vrei sa atingi maxim de "potential" de la lumea spirituala...Ei bine cum ar fi daca nici lumea spirituala nu ar pune suflet si te-ar privi cu raceala asa cum privesti tu clientii pentru care lucrezi?!  
Nu vreau sa supar pe nimeni dar majoritatea celor ce cauta "iluminarea" adica acele revelatii oferite "cadou" din lumea "invizibila" in lumea reala, nu-i intereseaza lumea reala, din jur... Ei sunt pe o alta scara de valori ca "deaia" au bani si logic vorbind daca  banul este o energie,  se "zbat" ca acea energie sa fie constanta adica banii sa curga spre ei .... :)
Ma gandeam odata ca cei "saraci", nu cunosc, nu inteleg "energia" banilor, drept si prin urmare sunt dispretuiti de cei "bogati" intrucat aduc ghinion prin saracia lor.... :)Cei saraci nu stiu cum sa mediteze, sa asculte muzica "zen" aducatoare de bani prin vibratia melodica, si uite asa raman saraci pentru tot restul vietii....! OMFG :)
Traim vremuri ciudate in care majoritatea cauta spiritualitatea si informatia "divina" dar calca si ignora aproapele, deoarece nu-i asa  el este deja pe scara ierarhica a  divinitatii altfel nu ar avea logica cum banii vin spre el, energia banilor este cu el....chiar daca nu pune suflet in giobul sau de zi cu zi...! :(
................
Mai multe lucrari handmade gasiti pe site-ul de prezentare: http://hadarugart.weebly.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu